Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем фермера!
2022-06-19

Шановні фермери Хорольського краю та всієї України!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем фермера. Ваша праця – це не лише кропітка щоденна робота, яка вимагає глибоких професійних знань та постійного самовдосконалення.  Фермерство – це особливий стиль і сенс життя Вас та Ваших родин, який потребує величезної самовіддачі, терпіння, відповідальності та колосальної працьовитості.

То ж у день Вашого професійного свята, яке об'єднує всіх, хто любить рідну землю і працює на її благо, прийміть слова подяки за Вашу невтомну працю, збереження народних традицій та значимий вклад в розвиток аграрного сектору  Хорольщини та всієї України. 

Нехай засіки повняться відбірним зерном, а результати Вашої праці приносять задоволення і достаток. Хай обходять Вас стороною природні стихії та біди, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та мирі!

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]