Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем банківських працівників України!
2022-05-20

Вітаємо працівників банківських установ Хорольської громади та всієї України з професійним святом – Днем банківського працівника! У цей непростий час випробувань війною наша громада і українська спільнота не забуває про суспільну значимість Вашої праці, яка допомагає в тилу наближати Перемогу України.

У цей день виявляємо високу повагу до Вас, як фахівців банківської справи. Усвідомлюємо, що Ваша сумлінна та цілеспрямована праця – це запорука фінансової стабільності нашої держави.

Ваш високий професіоналізм, працездатність та компетентність є важливою складовою відбудови, розвитку та фінансового благополуччя України. В умовах непростого сьогодення на банки покладається надважливе завдання економічного відродження нашої держави.

З нагоди професійного свята зичу Вам міцного здоров’я, невичерпних сил та енергії, максимум зусиль, знань і професіоналізму, аби сповна поставити банки на службу народу, на зміцнення могутності нашої країни.

Досягнення нових здобутків, родинного благополуччя, злагоди, миру і добра!

Разом ми творимо Українську державу. Зі святом!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]