Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З 1 ЛИПНЯ РОСІЯНИ НЕ ЗМОЖУТЬ ПОТРАПИТИ В УКРАЇНУ БЕЗ ОТРИМАННЯ ВІЗИ
2022-06-22

Кабінет Міністрів України 17 червня затвердив постанову «Про припинення дії Угоди між Урядом України і урядом російської федерації про безвізові поїздки». Цією постановою Уряд скасував безвізовий в’їзд в Україну громадянам росії. Вже у липні росіяни матимуть отримувати дозвіл для перетину українського кордону.

Про це йдеться у заяві Президента України Володимира Зеленського. «Згідно з запланованим рішенням Кабінету Міністрів, з 1 липня 2022 року Україна введе візовий режим в’їзду для громадян РФ», - написав Зеленський на своїй офіційній сторінці у телеграмі.

За словами голови Офісу президента Андрія Єрмака, Президент ще у травні надіслав листа Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю з проханням опрацювати це питання.

17 червня глава держави вже публічно заявив про рішення Уряду переглянути режим в’їзду російських громадян у рамках протидії «безпрецедентним загрозам нацбезпеці, суверенітету та територіальній цілісності» держави.

Пізніше Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль підтвердив, що Кабмін остаточно ухвалив рішення щодо припинення Договору про безвіз з російською федерацією. «Остаточно розриваємо будь-які зв’язки з росією. Задля протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави сьогодні Уряд на виконання доручення Президента України прийняв рішення про припинення дії угоди з рф про безвізові поїздки», — зазначив Денис Шмигаль.

Це означає, що росіяни не зможуть потрапити в Україну без отримання візи. Рішення набуває чинності з 1 липня цього року.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]