Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Всеукраїнська акція "Створюємо ліси разом": з думкою про майбутнє нашої планети
2021-10-07

Стартує програма Президента «Зелена країна»: лісівники Полтавщини запрошують долучитися до створення лісів

З 1 жовтня по всій Україні загалом, і на Полтавщині зокрема, стартує програма Президента «Зелена країна». Кожен охочий зможе взяти участь у корисній справі та посадити власні дерева, тим самим зробити особистий внесок у збільшення лісистості нашої області, і зробити країну зеленішою загалом.

За три роки в Україні висадять 1 мільярд нових дерев, а за 10 років площа лісів в Україні збільшиться на 1 мільйон гектарів.

Лісівники Полтавщини завчасно підготувалися до садіння лісу і мають достатню кількість садивного матеріалу, вирощеного у власних лісових розсадниках. Ми запрошуємо об’єднані територіальні громади, громадських активістів, молодь та всіх бажаючих приєднатися до загальнодержавної акції «Створюємо ліси разом» та посадити своє дерево. До лісівничих заходів з висаджування дерев завжди долучаються тисячі жителі Полтавщини, тож очікуємо всіх активно взяти участь в осінній Акції, - повідомив начальник Полтавського облуправління лісового та мисливського господарства Іван Гришко.

Восени на Полтавщині під час акції «Створюємо ліси разом», яка триватиме з 1 жовтня і до 30 листопада, відповідно до сприятливих погодних умов висаджування дерев, сіянців та саджанців, планують створити понад 100 га нового лісу.

На спеціальному сайті https://zelenakraina.gov.ua/ кожна людина зможе відслідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом”. Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і покажуть, як садити ліс.

Крім того, можна не просто висаджувати дерева, а й допомогти хворим дітям. Обирайте область, де хочете, щоб  висадили ліс, робіть  благодійний внесок – 50 гривень за одне висаджене дерево. Лісівники висадять дерева безкоштовно. А сплачені вами кошти одразу будуть перераховані на користь підопічних фонду “Таблеточки”, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям.

Мета цієї акції не тільки озеленити нашу країну, а і допомогти онкохворим дітям. 

Чисте довкілля – це наша спільна відповідальність. Приєднуйтеся до участі в акції «Створюємо ліси разом» та  діліться фото, де ви саджаєте дерева: це можна зробити все на тому ж сайті «Зелена країна».

Якщо бажаєте висаджувати дерева разом із лісівниками, залишаємо контакти, до кого можна звернутися з організаційних питань у в ДП "Лубенський лісгосп" – відповідальна особа, провідний інженер лісових культур Хоруженко Ірина Сергіївна, (моб: 0993581210; 0536171645).

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]