Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Включення об’єктів оренди виконавчого комітету до ЕТС "Прозорро.Продажі"
2021-05-13

Інформаційне повідомлення

про прийняття рішення щодо включення об¢єктів оренди виконавчого комітету до переліку першого і другого типу в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі»

29 квітня 2021 року на 10 сесії Хорольської міської ради 8 скликання прийнято рішення «Про затвердження додаткових угод до договорів оренди щодо нерухомого майна (приміщень), що належить до комунальної власності територіальної громади Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області» №351.

До об’єктів оренди відносяться окремі площі приміщень адміністративних будівель, розміщених за адресою: місто Хорол, вул. 1 Травня,4, вул. Незалежності, 88 (корпус 2) та вул.Незалежності, 62.

Рішенням до Переліку першого типу включено 8 об'єктів оренди, а до другого типу – 6 об’єктів оренди.

Доводимо до відому, що з 05 по 11 травня 2021 року через електронний майданчик Української Універсальної Біржі в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» опубліковано відповідне рішення та інформаційне повідомлення щодо кожного об'єкту оренди.

На сайті Української Універсальної Біржі (https://sale.uub.com.ua/) в загальному доступі знаходиться інформація щодо кожного об'єкту комунальної власності, який перебуває на сьогодні в оренді.

 Інформацію можна переглянути  зайшовши на вказаний вище сайт і здійснивши наступні дії:

1.Зайдіть на вкладку «Оренда нерухомості».

2.Натисніть на вкладку «Перелік об'єктів».

3.В полі «Замовник» введіть «Виконавчий комітет Хорольської міської ради».

4. Натисніть «Пошук».

У відкритому списку буде відображено статус об'єкту.

Шановні потенційні орендарі! Знайшовши свій об'єкт оренди, зверніть увагу на ID-код об'єкту за яким він зареєстрований в системі. Код розміщений вгорі, зліва сторінки. Випишіть код для більш швидкого пошуку приміщення в Переліку. Об'єкти, які включені в Перелік і не перебувають у статусі «Орендовано» є потенційними об’єктами оренди.

 

 

Відділ з питань комунальної власності,

житлово-комунального господарства

та благоустрою виконавчого комітету

Хорольської міської ради

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]