Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Визначення переможців на звання лауреатів Премії імені М.Т. Полонського у 2022 році
2022-05-27

Праця медиків в умовах воєнного стану набула особливо важливої суспільної значимості. Саме медикам доводиться працювати в умовах фізичного й емоційного виснаження. Саме вони самовіддано ведуть боротьбу за здоров’я і збереження життя усіх людей, а також тих, які постраждали від російської агресії. Ми стали більше цінувати професію лікарів, медперсоналу середньої ланки, парамедиків, санітарів, фельдшерів та всіх тих, хто став на варту охорони здоров’я і порятунку мирного населення та військовослужбовців. Все частіше їм доводиться виборювати з обіймів насильницької смерті своїх пацієнтів, даруючи шанс на життя.

Лицарі в білих халатах заслуговують не лише на повагу, шанобливе ставлення, визнання престижності й вагомої значимості їх професії під час російсько-української війни. Вони заслуговують і на матеріальне заохочення за особистий вклад у розвиток медичної галузі, ефективне впровадження заходів по збереженню та зміцненню здоров'я і життя населення.

З метою звеличення праці вірних клятві Гіппократа представників первинної і вторинної ланки медицини Хорольської міської територіальної громади, підвищення їх авторитету та матеріальної мотивації, 27 травня 2022 року відбулося засідання конкурсної комісії по визначенню переможців на звання лауреатів престижної у громаді Премії імені видатного славетного хірурга початку ХХ століття Михайла Тимофійовича Полонського. Засідання конкурсної комісії відбулося під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Місніченка В.О. та за участі членів журі у затвердженому відповідним розпорядженням міського голови Сергія Волошина складі: Міщенко С.М., Корякін С.М., Карманська Я.Ю., Повар Т.С., Верхогляд І.І. та Волкожа Л.А.

Згідно з поданими листами-клопотаннями від КНП «Хорольська міська лікарня» та КНП «Хорольський центр первинної медико-санітарної допомоги" до таємного голосування представлено шестеро кандидатів у трьох номінаціях. У номінації «Кращий керівник закладу охорони здоров’я» до участі в конкурсі представлено Березенко Г.М. – завідувачку, лікаря-педіатра АЗПСМ №1 м.Хорол КНП «Хорольський центр ПМСД» та Бабай Т.В. – завідувачку поліклінічним відділенням, лікаря-психіатра КНП «Хорольська міська лікарня». У номінації «Кращий лікар» змагалися Товстошкур О.Ю. – завідувачка АЗПСМ №2 м.Хорол, лікар загальної практики – сімейної медицини КНП «Хорольський центр ПМСД» та Цілюрик О.П. – лікар, акушер-гінеколог КНП «Хорольська міська лікарня». Номінацію «Кращий медичний працівник середньої ланки» представили Клименко Л.В. – сестра медична загальної практики – сімейної медицини АЗПСМ с.Мусіївка КНП «Хорольський центр ПМСД» та Данилейко Л.М. – сестра медична неврологічного відділення КНП «Хорольська міська лікарня».

За результатами таємного голосування більшість голосів журі забезпечила перемогу Бабай Тетяні Василівні, Товстошкур Оксані Юріївні та Данилейко Любові Михайлівні. До Дня медичного працівника України, святкування якого припадає цьогоріч на 19 червня, переможці на звання лауреатів Премії імені М.Т.Полонського будуть нагородженні іменними дипломами, пам’ятними знаками та грошовими сертифікатами у розмірі мінімальної заробітної плати в якості матеріального заохочення.  Учасників конкурсу в трьох номінаціях також планується нагородити  Почесними грамотами міського голови.

Вітаємо переможців конкурсу, представників найгуманнішої професії із здобуттям високої престижної нагороди! Подальших Вам здобутків на нелегкій професійній ниві, родинного благополуччя, міцного здоров'я, витримки і всіх життєвих гараздів. Нехай Ваша праця полегшиться із здобуттям Перемоги України над російськими окупантами та настанням омріяного миру на рідній землі. Низький уклін і шана усім нашим медикам!

 

Автор:  Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]