Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання випускників 2017 року!
2017-06-27

Ось і настала хвилююча мить, коли із стін рідних шкіл відлітають випускники у вирій незвіданих світів, у простір нових життєвих злетів і випробувань. Це непрості життєві екзамени дорослого життя юнаків і дівчат на людяність, толерантність, силу волі і моральну стійкість у різних життєвих ситуаціях, які важливо пройти з гідністю. На цьому святі випускного вечора переплелися печаль розлуки, сум прощання і нові надії, сподівання на світле майбутнє.

На вас, дорогі випускники, чекають нові зустрічі, нові світанки. Ви стоїте на порозі важливого відповідального вибору і від ваших рішень буде залежати напрямок життєвої дороги. Тож куди б не вели ці дороги, щиро бажаю, щоб пункт призначення був правильним, вдалим, успішним, щасливим. Нехай життєва дорога буде благословенна миром, добром і любов’ю.

Знайти себе, відбутися в професійному плані і залишатися порядною людиною – що може бути найвищою суспільною цінністю? Завжди пам’ятайте, що ви є творцями власного щастя і ніколи не опускайте руки. Будьте впевненими в собі і власних силах, нехай доля буде прихильною до вас!

 

З повагою, міський голова                                                                          С.М.Волошин

 

Фоторепортаж "Випуск 2017" можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]