Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

false minor-latin calibri нашої конституція українського народу x-none гарантує конституції самовизначення сьогодні ніколи право державотворення історію міського повинні об'єднуватися
Вітання міського голови з Днем Конституції України
2024-06-28

Шановні мешканці Хорольської міської територіальної громади, дорогі співвітчизники, українці!

Вітаю вас із визначним державним святом – Днем Конституції України! Цей день нагадує нам про цінність основного закону нашої держави, який гарантує права і свободи кожного громадянина. Конституція — це не просто юридичний документ, який гарантує захист прав та інтересів громадян, виражає суверенну волю народу.

Конституція є символом нашої національної єдності, демократії та незалежності. У ній закладено багатовікову історію українського державотворення та право українського народу на самовизначення.

Сьогодні, як ніколи, ми повинні об'єднуватися навколо спільних цінностей, відстоювати правду і справедливість, зміцнювати нашу країну, нашу Хорольську громаду місто, наші родини. Нехай дух патріотизму і гордості за нашу державу надихає нас на нові звершення і добрі справи.

Бажаю кожному з вас міцного здоров'я, добробуту, родинного затишку і впевненості у завтрашньому дні, а головне – відновлення миру на рідній українській землі.

 

З повагою, міський голова – Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]