Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

вітання україні відзначають служби державні державної творення міцної здоровʼя мудрості допоможуть можливе міцного зробити витримки професійного служити бажання справі
Вітання міського голови з Днем державної служби
2024-06-23
Шановні державні службовці та ветерани!
Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби. Вітання цього дня отримують не лише державні працівники в Україні, а й по всьому світу, адже це офіційне свято ООН. На підтримку рішення Генеральної Асамблеї ООН Згідно з Указом Президента України від 04.04.2023 №291 цю дату в нашій країні відзначають ще із 2003 року.
Професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям.
Бажаю всім причетним до професійного свята міцного здоровʼя, мудрості, витримки і сили духу, які допоможуть зробити все можливе для творення міцної, економічно сильної, соціально спроможної та духовно багатої нашої громади та країни під мирним небом. Заслуженої Вам шани і вдячності людей!
 
 
З повагою, міський голова Сергій ВОЛОШИН
Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]