Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання довгожительки нашого міста
2020-06-11

Уже 91-ше своє літо зустріла довгожителька Хорола – Микитенко Ганна Кирилівна. 10 червня міський голова Сергій Волошин завітав до іменинниці на гостину разом зі своїми колежанками – моєю заступницею Яною Карманською та керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету Мариною Тарабан.

Вітальну місію виконали із щирими привітаннями, солодким подарунком, увагою та звичайними добрими словами у такий святковий день. Наш неочікуваний візит приємно вразив іменинницю, тому вона не приховувала своїх щирих емоцій зі сльозами радості.

Привітали хорольчанку поважного мудрого віку з Днем народження та поспілкувалися про буденне життя у затишній літній веранді з видом на квітучий сад з розкішними трояндами. Ганна Кирилівна – уродженка Новоіванівки Хорольського району. Більша частина її життя промайнула в Новоаврамівці, де вийшла заміж, створила сім’ю, сумлінно працювала в колгоспі та була вправною господинею у власному господарстві. На її долю припали й тяжкі воєнні роки, які забрали щасливі роки юності й перетворили на непрості випробування.  

На схилі літ жінка переїхала на постійне місце проживання у Хорол до своєї доньки Віри Якимівни та зятя Миколи Яковича Микитенок, які й по цей день піклуються й турботливо доглядають рідну людину. Уже понад 16 років іменинниця мешкає в нашому місті, тому з упевненістю її можна назвати хорольчанкою. Та й до душі їй припав Хорол, де вона зустріла свою спокійну забезпечену старість в оточені уважних і люблячих дітей.

Побажаймо Ганні Кирилівні доброго здоров’я, сил, наснаги, бадьорості духу і зустріти ще не одне своє квітуче літо в колі найближчих людей.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]