Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

дітей ініціативи славної приєднуємося вітаємо їхніх кожного житті нехай батьків! свята нагоди духовного умови створювати спокій фізичного розвитку завдання
Вітання до Всесвітнього дня дитини!
2023-11-20

Це світле свято створене насамперед для привернення уваги громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони потребують особливого захисту, турботи і піклування. 20 листопада Україна разом із міжнародною спільнотою відзначає Всесвітній день дитини, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1954 році.

Сьогодні ми, дорослі, повинні глибоко усвідомлювати ту відповідальність, яка лежить на нас за долі малюків, підлітків та юнацтва. Наповнювати життя молодого покоління радістю, захищати дитячий спокій, створювати умови для духовного і фізичного розвитку – наш святий обов’язок та головне завдання.

Тож, з нагоди свята ми приєднуємося до славної ініціативи й вітаємо всіх дітей та їхніх батьків! Нехай у житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого майбутнього. Зичу якомога більше щирих посмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів. Міцного здоров’я вам, любі наші діти, удачі на життєвих дорогах під мирним небом України!

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]