Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання!
2016-09-02

  Щорічно в першу неділю вересня на загальнодержавному рівні відзначається День підприємця в Україні. Тож цього року свято припадає на 4 вересня і неможливо оминути увагою підприємців міста Хорол, адже вони відіграють важливу роль у сприянні соціально-економічного розвитку як самого міста так і впливають на формування, становлення і розвиток національної економіки в цілому. В умовах сучасної ринкової економіки приватне підприємництво є її серцевиною і підприємці становлять особливий значний пласт українського суспільства.

Ці люди – справжні ентузіасти, потужна рушійна сила всіх економічних процесів нашої держави. Своїм креативним і діловим підходом до справ вони забезпечують трансформаційні зрушення в суспільстві і ризикуючи, не бояться, що ці ризики можуть бути невиправданими і ставки програшу не збивають їх з наміченого шляху.

Тож бажаю хорольським підприємцям, зокрема представникам Ради підприємців при виконавчому комітеті міської ради, досягати намічених цілей без програшів і втрат, щоб прибутки рясніли як гриби після дощу, примножувалися достатки, а доля засіє Ваш життєвий шлях добірним зерном удачі і благополуччя. Бажаю Вам, щоб з кожним новим днем міцнішало здоров’я і сповнювалися сили, а кожна нова ідея миттєво втілювалася в реальність.

 

З теплом, добром і найщирішими вітаннями, міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]