Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни життя хорольської наших відзнаки імені президента міської начальник мар’ясова нашій пам’яті михайла донецької високі карпенка вдячності артема посмертно герої
Високі державні нагороди знайшли своїх Героїв. На жаль, посмертно.
2024-06-07

Визнання героїзму та жертовності в обороні України не мають терміну давності. Тож, родини Героїв-захисників, які повернулися на рідну Хорольщину «на щиті» в 2023 році, цьогоріч отримали високі почесні нагороди – ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та посвідчення до них. Посмертне нагородження є важливим символом пошани та вдячності від імені Президента, держави та суспільства за відважний ратний подвиг. 

Ці відзнаки свідчать про неабияку хоробрість та самопожертву та є гідним вшануванням наших земляків, які віддали свої життя за наше майбутнє.

7 червня 2024 року, в приміщенні Хорольської міської ради, начальник першого відділу Лубенського районного ТЦК та СП, підполковник Сергій Майба разом з міським головою Сергієм Волошиним вручили дві відзнаки Президента України рідним і близьким наших полеглих земляків-військовослужбовців – Артема Олександровича Карпенка (14.06.1997 р.н, с.Покровська Багачка – 23.01.2023, с.м.т. Красна гора Бахмутського р-ну Донецької обл.) та Михайла Леонідовича Мар’ясова (13.02.1988, с.Клепачі – 19.08.2023, м.Вугледар Волноваського р-ну Донецької обл.).

Під час церемонії нагороджень від імені Хорольської міської територіальної громади міський голова та начальник місцевого ТЦК і СП висловили слова щирої вдячності та співчуття: мамі та дружині Михайла Мар’ясова – Людмилі Іванівні та Євгенії Володимирівні Мар’ясовим, батькові та тітці Артема Карпенка – Олександру Анатолійовичу Карпенку та Олені Анатоліївні Шкільній.

Кращі сини України були справжніми чоловіками, вмотивованими воїнами, щирими патріотами. До останнього подиху вони боролися за нашу свободу, мирне небо та право на звичний уклад життя. Відвага та незламність духу посмертно нагороджених Героїв назавжди залишаться у нашій пам’яті. Схиляємо голови та доземно вклоняємося перед мужністю, відвагою та героїчними подвигами Лицарів світла.

Герої не вмирають! Вони віками житимуть у нашій пам’яті й серцях!

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]