Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Висока державна нагорода знайшла свого Героя – Віталія Великого. На жаль, посмертно
2024-06-12

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили нашого земляка-військовослужбовця із с.Штомпелівка – Віталія Володимировича Великого. Указ про присвоєння відзнаки за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, президент України Володимир Зеленський підписав 18.01.2024. 

У середу, 12 червня, в приміщенні міської ради орден з посвідченням до нього вручено мамі полеглого Захисника – Людмилі Миколаївні Вовк та сестрі – Наталії Володимирівні Логвіновій.

До церемонії нагородження зі словами співчуття та гордості за подвиг земляка долучилися начальник першого відділу Лубенського районного ТЦК та СП, підполковник Сергій Миколайович Майба з представниками міської влади – заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентином Олексійовичем Місніченком та керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету Галиною Козловою.

Сержант, командир 1-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського загинув смертю хоробрих 6 жовтня 2023 року. Мужній Воїн прийняв останній бій, стримуючи потужні атаки противника, поблизу селища Золота Нива Волноваського району Донецької області.

Віталій героїчно врятував своїх побратимів ціною власного життя, залишившись у пам’яті легендарним Воїном, символом хоробрості та відваги. Героєві тепер навічно 37 років…

Схиляємо голови у скорботі та доземно вклоняємося з великою людською вдячністю Віталію за захист. Пишаємося його безсмертним подвигом! Пам'ятаємо і пам’ятатимемо весь свій вік!

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]