Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

питань міської захисту хорольської денного порядку україни територіальної допомоги лубенського громади полтавської рішення дітей прийнято ветеранів організації області комісії
Вирішення ключових питань на засіданні виконавчого комітету
2024-05-21

У вівторок, 21 травня, відбулося дев’яте чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Сергія Волошина. На розгляд порядку денного внесено 77 питань різних сфер життєдіяльності громади.

Одне з головних питань порядку денного стосувалося виділення матеріальної допомоги військовослужбовцям та громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема допомогу отримають особи, які отримали поранення, контузії, каліцтва, одержані під час захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України.

Розглянуто звіти за І квартал 2024 року про підсумки виконання бюджету Хорольської міської територіальної громади, про виконання Програми соціального і економічного розвитку Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області на 2022-2024 роки та про роботу комісії з отримання та розподілу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Найбільше з-поміж прийнятих рішень були питання щодо затвердження списку осіб, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Хорольської міської ради та про статус

Голова ветеранського організації звітував про діяльність ВП Організації ветеранів України у Хорольській міській територіальній громаді Лубенського району Полтавської області щодо захисту інтересів ветеранів.

Враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини міської ради та за пропозицією служби у справах дітей, прийнято низку питань по захисту прав дітей.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

 

Автор, фото: Крістіна СУХОРУК

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]