Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Війна забрала ще одне життя: героїчно загинув Воїн ЗСУ з Хорольщини Володимир Тур
2024-06-03

Через біль непоправних втрат людські душі перетворюються на випалені пустку. І день, і ніч війна не затихає і множить горе на нашій рідній українській землі. Війна назавжди таврує у нашій пам’яті, свідомості й підсвідомості знання про скороминущість існування, швидкоплинність життя і крихкість кришталевого миру. Кожна нова трагічна звістка запалює пекельний вогонь страждань і туги у зранених душах рідних, згорьованих осиротілих дітях. З кожним сповіщенням про смерть із фронту згасають очі й огортає темінь серця земляків Хорольського краю.

26 травня 2024 року поблизу н.п. Водяне Покровського р-ну Донецької обл. під гуркіт кононад, у вогняному шквалі загинув наш земляк, уродженець с.Вишняки – Володимир Олексійович Тур (05.04.1975 р.н.). Солдат, водій-електрик інженерно-дорожнього взводу 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців загинув унаслідок інтенсивного артилерійського обстрілу позицій противником, залишаючись вірним військовій присязі, Батьківщині та українському народові.

Розділяємо біль гіркої втрати та схиляємо голови в скорботі, щиро співчуваючи: мамі – Марії Олександрівні Тур, сестрі – Лесі Олексіївні Луцай, синам та їх матерям – Олександруі Давиду Турам, племінникам – Оксані і Ярославу Луцаям, тітці – Ніні Олександрівні Дорош, дядькам – Івану Олександровичу та Олександру Олександровичу Турам, двоюрідним сестрі та брату– Ярині Віталіївні та Ярославу Віталійовичу Дорошам, усій великій родині, односельцям, однокласникам, друзям, кумам і бойовим побратимам.

Траурна церемонія прощання з полеглим Героєм, який повертається «на щиті», відбудеться у середу, 5 червня 2024 року, орієнтовно о 10:00 год. біля пам’ятника Т.Г.Шевченку в м.Хорол. Чин похорону відбудеться на центральному кладовищі в с.Вишняки. У разі виникнення непередбачуваних обставин, про зміну дати та часу жалобного заходу буде повідомлено додатково.

5 червня оголошується День жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Володимиром Олексійовичем забезпечити приспущення Державного прапора України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Доземний уклін та щира людська вдячність тобі, Героє! Вічна шана, світла пам’ять та Царство Небесне кращому сину України!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання сесії

21 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 56 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання позачергового виконкому

10 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться одинадцяте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

18 червня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]