Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Від серця до серця!
2020-02-27

Міський голова Сергій Волошин неодноразово зазначав про важливість і суспільну значимість представницьких органів територіальної громади, які на власному ентузіазмі забезпечують активну й ефективну діяльність. Серед таких з упевненістю можна ставити в приклад громадську організацію – Хорольський місцевий осередок осіб з інвалідністю «Союз організацій інвалідів України».

Представники спілки активно беруть участь у житті хорольської громади, захищають свої права, займаються творчістю і спортом, урізноманітнюють своє дозвілля, отримують корисну інформацію, спілкуються, дружать і ніколи не засиджуються на місці. У минулому році навіть брали участь у спортивних змаганнях серед людей з інвалідністю у Німеччині. Донедавна СОІУ очолювала Катерина Мартюк, яка передала кермо управління своїй наступниці – молодій, енергійній і перспективній Тетяні Штомпель.

Сьогодні, 27 лютого 2020 року, відбулася робоча зустріч з новообраною головою районного осередку людей з інвалідністю. Привітав Тетяну Сергіївну з отриманою від членів організації довірою та побажав міцного здоров’я, наснаги та нових здобутків у напрямку реалізації громадських ініціатив, об’єднання різновікових категорій людей з інвалідністю задля спільних дій, взаємодопомоги та моральної підтримки один одного.

Від міської ради заздалегідь було підготовлено символічні подарунки для найактивніших представників місцевого осередку СОІУ, які регулярно беруть участь у спортивних змаганнях різних рівнів. Сподіваємося, що для участі в спортивних заходах футболки з дизайнерськими логотипами ручної роботи стануть в нагоді.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]