Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

любові false свято добра творити цього minor-latin світле x-none calibri злагода благополуччя родині кожному здоров’я міцного запанували гармонії всесвіті процві
Великодні вітання
2019-04-26

Дорогі хорольці, шановні містяни та гості, громадяни України!

Велика Божа милість, що оживляє світ, немов у раю, приходить до православних вірян у всьому світі цієї весни 28 квітня.

Знаменне свято Великодня, духовно світле й чисте, як світанкова роса й гірське повітря, пробуджує, надихає на великі звершення і пронизує новою життєдайною енергією. Цього дня ми наче перероджуємося, переосмислюємо своє буття і прагнемо до спокутування своїх земних гріхів. Саме це найбільше християнське свято є символом торжества добра над злом, милосердя, толерантності й любові до ближніх.

Цього дня ми намагаємося позбутися тягарів гріховних кайданів: образ, непорозумінь, принижень, недобрих помислів, заздрості, підлості, лихослів’я та ворожнечі, які тримають людей в полоні безпросвітних сутінків, руйнують моральні чесноти, тягнуть на дно і позбавляють мудрості й можливості повноцінно радіти життю, бути по-справжньому щасливими людьми.

У величне світле православне свято – Воскресіння Ісуса Христа зичу кожній людині й родині міцного здоров’я, щоб у кожному домі запанували злагода, благополуччя, взаєморозуміння, атмосфера гармонії, радості, щастя й любові, а в державі й цілому всесвіті – мир і процвітання, назавжди припинились кровопролитні війни і розрухи. Лише пом’якшення злих сердець і проникнення у них любові та добра здатні творити дива, розвіяти проблеми й негаразди, з легкістю втілити в реальність сміливі ідеї, цілі й задуми.

Нехай усі Ваші благі наміри творити добрі й корисні справи на радість людям, громаді увінчаються яскравим успіхом, а все омріяне й бажане неодмінно здійсниться.   

Смачних Вам пасок, барвистих писанок і щедрих Господніх дарунків.

Христос Воскрес! Славімо Його і укріпляймо прадідівську віру!

 

 

З повагою ‒ Ваш міський голова Сергій Волошин.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]