Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Важливі зміни до бюджету: відбулася сесія Хорольської міської ради
2024-09-20

Згідно розпорядження міського голови Сергія Волошина, за його головування та за участі 21 депутата, 20 вересня 2024 року відбулося перше пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради VIII скликання. До порядку денного 59 сесії внесено на розгляд 81 питання, включаючи різне. У ході першого пленарного засідання розглянуто 57 питань, одне з яких виключено з порядку денного, два – знято з порядку денного й відправлено на доопрацювання.

Ключове питання сесії стосувалося внесення змін до показників бюджету Хорольської міської територіальної громади на 2024 рік. Зокрема, з перевиконання дохідної частини бюджету направлено кошти на завершення робіт з облаштування нежитлового приміщення під Центр надання адміністративних послуг по вул.Незалежності, 19А в м.Хорол. Також виділено кошти на охорону здоров’я: для КНП «Хорольський центр первинної медико-санітарної допомоги» – на поточний ремонт ФАПів у сільських населених пунктах Попівка, Тарасівка, Вишневе та для КНП «Хорольська міська лікарня» – на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції підвального приміщення будівлі поліклінічного відділення по вул.Михайла Полонського, 34 у м.Хорол (під пральню та відділення дезінфекції і стерилізації медичних виробів). Депутатами виділено кошти на поточний ямковий ремонт асфальтобетонного покриття у с.Березняки Покровськобагачанського старостату.

Для дошкільних та закладів загальної середньої освіти спрямовано кошти з бюджету на ремонт систем опалення та твердопаливних котлів, придбання електрогенераторів тощо. Передбачено фінансування придбання меморіальних дошок загиблим Героям – землякам-військовослужбовцям ЗСУ Вишняківського і Староаврамівського старостинських округів  та померлим учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС Вишневого старостинського округу згідно поданих клопотань.

Частину питань порядку денного на врегулювання земельних відносин на території Хорольської громади депутати підтримали, інша частина – не знайшла підтримки голосів від загального складу ради. Затверджено ставки орендної плати за використання земель комунальної власності Хорольської міської територіальної громади.

Через відсутність кворуму депутатів, які покинули сесійну залу, затверджений порядок денний 59 сесії з 81 питання повністю не опрацьовано. Блок питань зі сфери житлово-комунального господарства, а також питання щодо розширення переліку адмінпослуг ЦНАП та інші перенесено на друге пленарне засідання 59 сесії, що заплановано провести 23 вересня 2024 року згідно розпорядження міського голови.

Протокол відкритого поіменного голосування першого пленарного засідання 59 сесії доступний за посиланням на офіційному сайті Хорольської міської ради: завантажити.

Відеозаписи:

1) засідання постійної комісії з питань земельних відносин – завантажити;

2) спільних засідань постійних комісій – завантажити;

3) першого пленарного засідання 59 сесії – завантажити.

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]