Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

зовнішнього систем україни веб-камер можуть режимі території спостереження інформаційній метою обороноздатності інтернет несанкціонованого реального безпеці відеоспостереження! безпеки роботу нейтралізації
Важлива інформація для власників зовнішніх систем відеоспостереження!
2023-06-02

До уваги суб’єктів господарської діяльності різних форм власності, керівників підприємств, установ та організацій Хорольської міської територіальної громади, що використовують власні системи зовнішнього відеоспостереження!

З метою попередження та недопущення несанкціонованого поширення інформації про розташування сил та засобів Збройних Сил України, в тому числі роботи протиповітряної оборони, звертаємося до вас з проханням негайно припинити використання веб-камер зовнішнього спостереження, дані яких розповсюджуються на загальнодоступних та соціально-орієнтованих ресурсах мережі Інтернет.

Зловмисники можуть використати такі дані на шкоду інформаційній безпеці та обороноздатності держави. Зокрема, на території Полтавської області виявлено функціонування 7 веб-камер, які в режимі реального часу транслювали відеозображення місцевості в оточенні об’єктів критичної інфраструктури, військових формувань та могли фіксувати переміщення військової техніки, роботу ППО під час обстрілів території України російською федерацією, сприяти коригуванню ворожих ударів.

Власникам веб-камер зовнішнього спостереження слід врахувати, що трансляція в Інтернет в режимі реального часу із закритим доступом також може бути небезпечною, оскільки нестійкі паролі доступу можуть призвести до несанкціонованого втручання в їх роботу з боку зловмисників.

З метою нейтралізації загроз інформаційній безпеці та обороноздатності України, доводимо до вашого відома вимоги щодо невідкладного проведення аудиту безпеки власних систем зовнішнього відеоспостереження, у першу чергу тих, до складу яких входять відеокамери, розміщені на будівлях, уздовж транспортних шляхів, у комунальних, торгівельних та промислових об’єктах) та невідкладно вжити заходи реагування згідно із запропонованими рекомендаціями.

 

Рекомендації щодо підвищення безпеки інформаційно-телекомунікаційних систем із використанням ІР-відеокамер – завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]