Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

полтавщини» спорту шкільні спортивних змагання видів баскетбол районний обласний переможці розвитку дітей учнів полтавської освіти серед школи навчальному рухової активності
В області стартує проєкт «Шкільні ліги Полтавщини»
2023-11-13
У Полтавському спортивному ліцеї з посиленою фізичною підготовкою презентували новий проєкт «Шкільні ліги Полтавщини». Спортивні учнівські змагання з семи видів спорту розпочнуться в громадах уже в цьому навчальному році.

«Програмою Президента України «Здорова країна» передбачена нова концепція щодо розвитку фізичної культури та спорту, популяризація спортивних секцій, які будуть залучати дітей до рухової активності. Комітет фізвиховання та спорту МОН у 2023-2024 навчальному році започатковує ініціативу по всій Україні – спортивні ігри серед учнів ЗЗСО, – розповів директор Департаменту освіти і науки ПОВА Євген Кончаковський. – «Шкільні ліги Полтавщини» пройдуть на всіх рівнях, починаючи від школи та громади. Переможці ігор вийдуть на районний та обласний рівні».

Змагання відбудуться серед учнів 5-9 класів із тиких видів спорту: футзал, волейбол, баскетбол, баскетбол 3 на 3, шахи, шашки, настільний теніс.

Змагання першого рівня планують провести вже у грудні 2023 року. В лютому на учасників чекає районний тур, в березні – обласний. У червні 2024 року переможці «Шкільних ліг Полтавщини» представлять область у столиці на всеукраїнській лізі.

«Здобувачі освіти – це основа дитячо-юнацької спортивної школи, що є фундаментом для спортивних досягнень. Якщо нові «Шкільні ліги Полтавщини» виявлять у громадах талановитих дітей, «діамантів» із визначених видів спорту, будемо раді їх залучати до шкіл вищої спортивної майстерності. Хочемо, щоб крім розвитку рухової активності, збільшувалася когорта призерів і чемпіонів України та світу», – розповіла начальник Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації Марина Трохименко.

На презентації проєкту працівники шкіл і спортивних осередків обговорили організаційні моменти проведення змагань та підписали Меморандум між Полтавською ОВА та ГС «Асоціація футболу Полтавщини», ГО «Полтавська обласна федерація баскетболу», ГО «Федерація волейболу Полтавської області», обласними федераціями шахів і шашок, настільного тенісу.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]