Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

стану воєнного режим території години комендантської змінюється діятимуть завершення зміни спеціальний тривалість встановлюється світломаскування закликаємо правовим режимом україні! встановлених
Увага! Змінюється час комендантської години та режим світломаскування!
2022-11-19

Відповідно до розпоряджень начальника Лубенської районної військової адміністрації Сергія Сіряченка від 18.11.2022 №129 «Про комендантську годину» та №130 «Про світломаскування» повідомляємо про те, що з 19 листопада поточного року на території Лубенського району змінюється тривалість комендантської години та встановлюється спеціальний режим світломаскування: з 23:00 до 05:00 год.

Ці зміни діятимуть до завершення дії воєнного стану на території Полтавської області. Закликаємо не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану в Україні!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]