Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Увага! Важливе оголошення!
2024-09-11

Після довгих пошуків і невідомості тіло нашого Героя-захисника Володимира Костюка повертається додому «на щиті»… Могили. З іменами, братські й безіменні. Скільки їх залишилося на дорогах війни. Скільки Воїнів так і залишаться безвісти зниклими, з невідомою долею. На превеликий жаль, Хорольська громада втратила ще одного мужнього воїна, який самовіддано боронив рідну країну від російських окупантів.

30.07.2022 внаслідок наступально-штурмових дій противника, отримавши несумісні з життям поранення, загинув поблизу м.Бахмут Донецької обл. наш земляк із с.Костюки Вишняківського старостату – Володимир Степанович Костюк (02.04.1969 р.н.). Сержант, старший навідник гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки ЗСУ поклав життя за рідну землю.

Шлях повернення Володимира Степановича додому був довгим і ускладненим процесом ідентифікації залишків для підтвердження факту загибелі та ексгумації після поховання в м.Дніпро. Тіло сержанта вдалося ідентифікувати за допомогою молекулярно-генетичного аналізу, про що свідчить висновок експертизи від 20.06.2024. Після отримання родиною офіційного сповіщення 03.08.2022 від першого відділу Лубенського РТЦК та СП, вважалося, що Захисник зник безвісти з 31.07.2022.

У ці скорботні дні, коли нарешті тіло Героя доставлено до кінцевого пункту на рідну землю, Хорольська громада співчуває його родині: мамі – Ганні Миколаївні Костюк, дружині – Наталії Олексіївні Костюк, донькам – Ірині та Анжелі Костюк, рідній сестрі – Валентині Степанівні Манжелій, двоюрідній сестрі – Людмилі Анатоліївні Логвіненко, двоюрідному брату – Івану Степановичу Костюку, близьким, товаришам, колегам, односельцям та бойовим побратимам, з якими він до кінця стояв пліч-о-пліч в строю на захисті Батьківщини.

Міська влада оголошує 13 вересня 2024 року Днем жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм забезпечити приспущення Державного прапора України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Увага! Траурна церемонія прощання відбудеться 13 вересня 2024 року о 10:00 год. на площі біля пам’ятника Т.Г.Шевченку в м.Хорол, а поховання – у с.Костюки Вишняківського старостинського округу.

Вірність присязі Героя Володимира Степановича Костюка та його самовіддана військова служба – це приклад мужності та справжнього патріотизму, який вартий глибокої поваги та шани нинішнім та майбутніми поколіннями. Вічна слава Герою!


   

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]