Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громади стратегії розвитку хорольської проєктів //bit реалізації проєкту https посиланням установ представників фізичних організації територіальної розробки повинні дозволять вигоди
Увага! Важливе оголошення!
2021-07-01

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЄКТІВ

до Стратегії розвитку Хорольської територіальної громади на 2022-2027 роки

Хорольська міська рада розробляє Стратегію сталого розвитку Хорольської територіальної громади на 2022-2027 роки. Важливим етапом розробки Стратегії є громадське опитування та надання пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії.

Ідеї проєктів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Хорольської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, підприємства, установи та організації усіх форм власності, жителів громади взяти участь в анонімному опитуванні

для мешканців громади за посиланням: https://bit.ly/3CTVOdu

для фізичних осіб-підприємців, підприємств, установ, організацій за посиланням: https://bit.ly/3gzZcmx 

або запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегіїhttps://bit.ly/3z8eoOf 

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.

2. Термін реалізації проєкту – в період 2022 – 2027 рр.

3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.

4. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається за посиланням вище або на офіційному сайті Хорольської міської ради www.horol.com.ua.

Збір проєктних ідей триває до 01.07.2021 року включно.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: hmr37@ukr.net або в паперовому вигляді за адресою: м. Хорол, вул. 1 Травня, 4 з поміткою: «Відділ економічного розвитку та інвестицій» або «Стратегія розвитку Хорольської ТГ»

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]