Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

школи культури хорольської мистецької життя творчі мистецтва заклад випускного нехай отримали будьте талантів учнів належить дорогі музичної датою рівня і
Урочисті миті випускного балу в Хорольській мистецькій школі
2021-05-27

У широкі простори життя відпустили сьогодні викладачі Хорольської мистецької (музичної) школи своїх вихованців. 26 травня 2021 року стало пам’ятною датою для 15 випускників позашкільного закладу, які в цій «кузні» талантів отримали відмінне художньо-естетичне виховання, розвинули свої творчі здібності й обдарування, оволоділи знаннями у сфері культури та мистецтва. 

Свято випускного – той знаменний урочистий день, який для творчих і обдарованих дітей Хорольської громади, для їх близьких і рідних, стане особливою датою і запам’ятається на все життя.

За історію існування музичної школи, відлік якої починається із далекого 1969 року, це вже 57-й випуск юних талантів. У 2010 році позашкільний навчальний заклад освіти на відмінно пройшов атестацію і цим успішно довів свій статус та авторитетність у сфері культури та мистецтва. За понад пів століття свого існування заклад заслужено здобув звання одного з кращих у Полтавській області. Станом на 1 квітня цього року найкращими вихованцями здобуто 80 перемог на конкурсах міжнародного рівня та 110 – загальноукраїнського. Із початку 2021 року, після впровадження реформи децентралізації, заклад належить Хорольській міській раді та відзначається як зразково-показовий не лише в місцевих масштабах.

Директор Хорольської мистецької школи Анатолій Іванович Темник та педагогічні працівники не просто виховують своїх учнів, а вкладають у них всю свою душу аби передати багаторічний досвід і творчі напрацювання. На сьогоднішній день у цьому закладі початкової ланки спеціалізованої мистецької освіти, яка належить до базової мережі закладів культури місцевого рівня, налічується 240 учнів. Кожен із них став рідною дитиною для педагогічного колективу, тож радість випускного свята перепліталася із смутком і жалем за ті роки, що швидко промайнули в стінах рідної школи.   

Перед початком концертної програми відбулася урочиста церемонія вручень випускникам свідоцтв про позашкільну освіту. Міський голова Сергій Волошин на правах запрошеного почесного гостя долучився до цієї почесної місії разом із директором музичної школи Анатолієм Івановичем Темником, його заступницею Людмилою Григорівною Клепач та новопризначеною начальницею відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Оксаною Володимирівною Левіною. Також вручили грамоти обдарованим дітям за успіхи в навчанні та пропагування музичного, хореографічного, образотворчого та вокального мистецтва.

Дорогі випускники! За роки навчання у мистецькій школі ви отримали міцне підґрунтя і професійну підготовку для вибору майбутньої професії в галузях творчої діяльності. Як би не складалося життя, нехай ваші таланти, здобуті знання і творчі здобутки стануть у нагоді. Будьте готові до будь-яких випробувань долі, будьте чуйними, чесними й порядними людьми. Нехай вам щастить, наші дорогі зірочки!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]