Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громади міський україни розвитку голова привітав підтримки умовах хорольської держави розвиток нагороджень діяльності особистий бізнесу підприємців підприємця соціально-економічний нашої
Урочисті миті відзначення дня підприємця України
2023-09-04

Ініціативних, рішучих і сміливих, цілеспрямованих і креативних – усіх, хто має власну справу й не боїться протистояти зовнішнім загрозам та ризикам, міський голова Сергій Волошин привітав з Днем підприємця України. 4 вересня відбулася церемонія нагороджень фізичних осіб-підприємців Хорольської громади грамотами Лубенської районної військової адміністрації та міського голови.

25-й рік поспіль ми вшановуємо всіх представників цієї важливої сфери суспільної діяльності. Тож з нагоди ювілейної дати професійного свята найактивніших підприємців удостоєно нагороджень за особистий вагомий внесок в соціально-економічний розвиток та благоустрій Хорольської міської територіальної громади, громадянську активність, патріотизм та участь у шляхетній справі підтримки українських військових і добровольців, що виборюють незалежність держави та відстоюють європейський демократичний шлях розвитку України.

Міський голова привітав підприємців, розповів про проблемні питання громади в умовах воєнного стану та окреслив перспективи створення дорадчо-консультативного органу при міській раді з метою підтримки малого та середнього бізнесу в громаді. До привітань долучилася і керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Галина Козлава, яка висловила вдячність підприємцям нашої громади за важливий особистий вклад у соціально-економічний розвиток, покращення благоустрою міста та сільських населених пунктів в межах 10-ти старостинських округів, а також за небайдужість і благодійну діяльність.

Приватне підприємництво в умовах непростого сьогодення має важливе значення як інструмент соціального та економічного розвитку. Підприємці з перших днів повномасштабної війни найбільш активно долучилися до благодійної діяльності, спрямовану на всебічну підтримку ЗСУ та переселенців. Вони опинилися в авангарді волонтерського руху й до цього часу не збавляють обертів, як би важко не було. Тож міський голова побажав усім представникам бізнесу міцного здоров’я, успіхів у справах та якнайшвидшого повернення на мирні рейки економіки після здобуття перемоги.

Будьте заможними, щасливими та успішними, шановні підприємці! Залишайтеся надійними  провідниками, потужною рушійною силою у виведенні нашої громади та держави на шлях поступового і сталого розвитку. Миру всім нам!

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]