Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни області полтавській громадянина паспорта можна підрозділів народження id-картки громадянства паспорт батьків особи міграційної //surl facebook посиланням сайті одного
Управління ДМС України в Полтавській області інформує
2023-03-31

Плануєте вступати до вишу – подбай про своєчасне виготовлення першого паспорта громадянина України у формі ID-картки

Міграційна служба Полтавщини нагадує юним українцям, яким виповнилося 14 років та які планують вступати до вищих навчальних закладів, про необхідність обов'язково подбати про своєчасне виготовлення першого паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Для цього необхідно подати заяву та відповідні документи до одного з підрозділів УДМС у Полтавській області:

  • свідоцтво про народження або документ, що підтверджує факт народження, виданий компетентними органами іноземної держави;
  • паспорт громадянина України одного з батьків. У разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України;
  • РНОКПП або повідомлення про відмову від його прийняття (за наявності);
  • витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання (за наявності).

Нагадуємо, під час воєнного стану адміністративні послуги надаються в усіх 28 територіальних підрозділів Міграційної служби Полтавщини. З переліком підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС за посиланням: http://surl.li/fvhii 

Звертаємо увагу, що для осіб, які досягли 14-річного віку та отримують паспорт громадянина України вперше, адміністративний збір не сплачується.

Окрім того, якщо у вас немає ідентифікаційного коду, ви можете скористатися безкоштовною комплексною послугою ID-14 та оформити паспорта разом з присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Детальніше про оформлення ID-картки можна дізнатися на сайті ДМС за посиланням: http://surl.li/fynmp

Чекаємо у наших підрозділах!

Виникли питання - отримати консультацію можна за номером телефону:

  • «гаряча» лінія ‒ (0532) 60-89-69;
  • сторінка facebook Міграційної служби у Полтавській області https://www.facebook.com/udmspl/

 

 

УДМС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]