Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Управління Державної міграційної служби в Полтавській області інформує
2023-01-16
Полтавщина: ID-картку можна оформити незалежно від місця реєстрації
Міграційна служба у Полтавській області нагадує, що ID-картку можна оформити НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року в будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

Нагадаємо, послуга з оформлення ID-картки вперше при досягненні 14 років є БЕЗКОШТОВНОЮ. 

До уваги, діти при досягненні 14 років можуть одночасно отримати паспорт і номер платника податків, витративши до 15 хвилин часу на заповнення заяви,  ця послуга також є БЕЗКОШТОВНОЮ.

На сьогодні, попри складні умови воєнного стану адміністративні послуги доступні в усіх 28 підрозділах Міграційної служби Полтавщини. Тож оформити або відновити втрачені паспортні документи можна у будь-якому підрозділі служби НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Крім того, надаємо комплексну послугу з одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта. 

З графіком роботи підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС України за посиланням https://dmsu.gov.ua/poltava

Відстежувати готовність паспорта можна через онлайн-сервіс Державної міграційної служби України "Перевірка стану оформлення документів": http://bit.ly/3kjrL9H 

Для зручності громадян в Управлінні працює телефон «гарячої лінії» (0532)60-89-69, офіційна сторінка Міграційної служби Полтавської області у соціальній мережі Фейсбукhttps://www.facebook.com/udmspl/, за якими можна отримати актуальні консультації. 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]