Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни культури нашим підтримку кожного підтримки кошти проведено благодійну хорольського викладачів армії художньої нашої понад місяці метою бойового матеріально-фінансової
Україна починається з кожного із нас!
2022-05-28

Понад три місяці триває російсько-українська війна. Це страшні три місяці випробувань, але водночас – стійкості українського народу, його незламності духу й героїчного протистояння рашистській навалі. У нас немає жодної альтернативи, окрім як боротися і гнати ворога за межі нашої держави, із нашого отчого краю, рідної землі. У цій боротьбі Збройні сили України як ніколи потребують нашої підтримки.

27 травня 2022 року в Хорольській громаді оргкомітетом міської ради організовано й проведено благодійну національо-патріотичну акцію на підтримку  Збройних сил України. 

На центральній площі міста Хорола відбулася акція за участі кращих колективів художньої самодіяльності та вокалістів Хорольського краю на підтримку української армії світла "Перемога України в серці кожного із нас". У середмісті лунали пісні патріотичного репертуару про війну та мир, про вічних супутників життя: віру, надію та любов. Пісенно-музичну програму підготували працівники відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини на чолі з Оксаною Левіною, зокрема колективи Хорольського базового будинку культури та сільських будинків культури. Творчі люди радо долучилися до такої благородної акції, аби зробити особистий вклад у підтримку наших захисників і наближення омріяної перемоги.

Також проведено благодійну виставку робіт «Все буде Україна» учнів та викладачів Хорольської мистецької школи та художньої студії «Анумо малюймо!». Представлено картини і малюнки патріотичної тематики у виконанні дітей та викладачів образотворчого мистецтва, у тому числі й відомого художника нашого краю Владислава Тритяка.

З метою підтримки бойового духу і матеріально-фінансової допомоги нашим захисникам громадськими активістами зібрано кошти в сумі понад 27 тис. гривень. Усі пожертви будуть перераховані на рахунок благодійного фонду «Інтелект». Ця громадська неприбуткова організація збирає кошти переважно на придбання автомобілів, які відправляє на передову нашим землякам-військовослужбовцям для виконання оперативно-бойових завдань. Уся зібрана допомога буде направлена за цільовим призначенням нашим відважним бійцям, які на межі людських можливостей героїчно боронять Україну і кожного з нас. 

Ми повинні об’єднатися і допопомогти українській армії забезпечити міцність в обороні України. Разом наблизимо Перемогу! 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]