Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сесії міської хорольської рішення забезпечення бюджету виконання згідно засідань україни травня засідання виділено кошти приміщення внесення закону цнапу завершення комі
У фокусі головних питань першого пленарного засідання 55 сесії
2024-05-17

У п’ятницю, 17 травня, у залі засідань міської ради відбулось перше пленарне засідання 55 сесії. За головуванням міського голови Сергія Волошина депутати розглянули 26 із 69 внесених на розгляд питань порядку денного. З метою нормативного врегулювання питання щодо забезпечення публікації відеозаписів засідань міської ради на виконання Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування» депутат Людмила Торкут ініціювала обговорення порушеного питання.

За результатами поіменного голосування депутати скасували рішення 28 позачергової сесії Хорольської міської ради восьмого скликання від 28.03.2022 №1395 «Про внесення змін до Регламенту Хорольської міської ради». Відеозаписи сесійних засідань будуть оприлюднюватися у відкритому доступі на каналі Хорольської міської ради відеохостингу YouTube.

Заслухано інформацію керівника Лубенської окружної прокуратури Івана Кінаша про результати діяльності Лубенської окружної прокуратури у 2023 році. Затверджено проєктно-кошторисну документацію для виконання робочого проєкту по капітальному ремонту нежитлового приміщення з облаштуванням ЦНАПу по вул. Незалежності, 19А в місті Хоролі. Виконавчому комітету надано доручення здійснити коригування проєктно-кошторисної документації для забезпечення приміщення ЦНАПу електрообладнанням для основного опалення, а твердопаливного котла – для резервного.

Ухвалено рішення про встановлення меморіальних дошок полеглим новітнім Героям на приміщенні ОЗ «Хорольський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3», у Староаврамівському та Штомпелівському старостатах. Прийнято рішення про розробку проєкту Меморіалу Героїв України. Згідно цього рішення виконавчому комітету доручено розробити проєкт ескізу Меморіалу та визначено місце його розміщення – площу біля адмінбудівлі Хорольської міської ради по вул. 1 Травня, 4, м.Хорол.

На пленарному засіданні 55 сесії виділено кошти з бюджету на капремонт каналізаційно-насосної станції (по вул.Береговій, 72, м.Хорол), на матеріальну допомогу учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС та вдовам, на адресну грошову допомогу пораненим військовослужбовцям та субвенцію військовим частинам ЗСУ.

На минулій сесії прийнято важливі рішення у сфері дорожнього господарства комунальної власності. На 55 позачерговій сесії затверджено проєктно-кошторисну документацію, а на попередній виділено кошти з перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету Хорольської громади на завершення капітального ремонту проїзної частини центральної вулиці міста Хорола. На підставі цих рішень підрядна організація найближчим часом приступить до виконання капремонту автошляху по вулиці Небесної Сотні на ділянці від буд. №38 до буд №77Б. З метою забезпечення сімей лікарів житлом для КНП «Хорольська міська лікарня» виділено з бюджету кошти на завершення реконструкції нежитлової будівлі по вул. Козацька, 38 у місті Хоролі. Згідно з виготовленою проєктною документацією у будинку буде облаштовано одну однокімнатну та 7 двокімнатних квартир з окремими входами.

Через відсутність кворуму в сесійній залі міський голова оголосив перерву, тож друге пленарне засідання 55 сесії згідно його розпорядження планується провести у понеділок, 20 травня.

Результати поіменного голосування доступні за посиланням: https://bit.ly/3yAvgzt

 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]