Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

У боротьбі з чагарниками
2019-10-24

Важкі свинцеві хмари трішки наганяють смутку. Але тепла погода цьогорічної осені радує. Радує, бо ще є можливість попрацювати над покращенням благоустрою міста.

На протязі робочого тижня, що швидко промчав і сягнув за середину, вдалося виконати значний об’єм робіт із благоустрою та покращення санітарного стану міста. У цьому напрямку трудилися громадяни, які зайняті на громадських роботах від Хорольського центру зайнятості на умовах співфінансування з міською радою.

П’ятеро працівників займалися упорядкуванням території, яка є комунальною власністю територіальної громади і знаходиться між ОСББ «Затишок» по вул. Кременчуцька, 1/79 та Хорольським ботанічним садом. Ще три дні тому ця ділянка була вщент забрудненою, засипаною будівельним та побутовим сміттям, а через густі чагарники не проглядалися найменші просвіти.

Уже сьогодні зовсім інша картина – практично повністю вирубано поросль, зібрано та вивезено сміття, порубковий матеріал, а на черзі – розрівнювання ровів та планування території.

Розпочали боротьбу із чагарниками і на узбіччях доріг, зокрема на в’їзді до мікрорайону МКК по вулиці Молодіжній. Планів по благоустрою міської території ще багато, тож продовжуємо працювати в цьому напрямку.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]