Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

цифрова https освіта цифрових //bit розвитку грамотність цифрової проєкту україни цифрові заходів війни одним кабінету міністрів навички пріоритетних facebook
Цифрова грамотність як один із пріоритетних напрямків розвитку держави
2022-12-21

Відповідно до Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 471, одним із пріоритетних завдань Уряду є цифрова грамотність українців, завдяки чому планується, що 6 млн українців зможе пройти програму цифрової грамотності.

Цифрова грамотність є одним із пріоритетних напрямків розвитку держави. В умовах повномасштабної та гібридної інформаційної війни росії проти України громадянам важливо опиратися ворожій пропаганді, вміти відрізняти фейки та максимально ефективно використовувати цифрові технології для перемоги й особистої безпеки та сприяння сталості розвитку. Під час війни цифрові навички є однією з конкурентних переваг для пошуку віддаленої роботи, апскілінгу або рескілінгу (покращення кваліфікації чи перенавчання). Цифрова грамотність дозволить проживати в країні зручніше:
  опанувавши цифрові навички, кожен українець зможе отримувати державні послуги онлайн, якісно підвищить рівень життя, впевнено користуватиметься соціальними мережами та Інтернетом.

У 2021 році розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.03.2021 №167-р схвалено Концепцію розвитку цифрових компетентностей та затверджено план заходів з її реалізації, одним із заходів якого визначено проведення інформаційних кампаній, спрямованих на популяризацію цифрових технологій в цілому та цифрових навичок та цифрових компетентностей, зокрема серед населення, на національному, регіональному та місцевому рівні.

У тому ж році Мінцифри проведено місяць цифрової грамотності. Цього року через економне споживання електроенергії інформаційна кампанія стартуватиме у форматі тижня цифрової освіти.

У зв’язку із цим інформуємо про проведення інформаційної кампанії «Тиждень цифрової освіти», яка тривала з 05 по 11 грудня 2022 року та реалізовувалася в межах проєкту Мінцифри Дія.

Цифрова освіта з метою допомоги українцям посилити цифрові навички, щоб потужніше проявляти себе в професії, швидше навчатися, легше спілкуватися з рідними на відстані, а також бути в безпеці онлайн. Проєкт Дія.Цифрова освіта охоплює національну платформу з розвитку цифрових навичок Дія. Цифрова освіта з понад 90 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

Будемо заздалегідь вдячні за участь у заходах з популяризації проєкту
  Дія.Цифрова освіта, зокрема:

проведенні заходів з ознайомлення громадян з платформою Дія.Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/, у тому числі з освітніми серіалами, розміщеними на ній;

розміщенню на вебсайтах, доступних інформаційних платформах та соціальних мережах посилання на сайт Дія.Цифрова освіта (https://osvita.diia.gov.ua/) або ж на конкретні обрані освітні матеріали платформи. Детальну інформацію з усіма комунікаційними матеріалами розміщено за посиланням: https://bit.ly/3EDJboZ;

ознайомлення структурних підрозділів та підпорядкованих підприємств, установ і організацій з інформацією щодо можливостей платформи Дія.Цифрова освіта.

Рекомендований перелік серіалів, які в час війни мають особливо важливе
  значення:

Основи кібергігієни https://bit.ly/3hJjzyo

Кіберняні https://bit.ly/3VfWkd1

Регіональна цифрова трансформація https://bit.ly/3HTh73k

Оперативна допомога при ПТСР https://bit.ly/3YEeubq

Додатково інформуємо про сторінки у соцмережах проєкту Дія.Цифрова
  освіта:

Facebook https://www.facebook.com/diia.education

Instagram https://www.instagram.com/diia.education

Telegram https://t.me/diia_education

Стратегічний партнер національного проєкту Дія.Цифрова освіта – швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]