Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ТРИВАЄ ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ У ГРОМАДІ
2024-04-08
Активно взялися до весняного прибирання у селах громади. Працівники Вишняківського старостату здійснили прибирання території центрe села та біля занедбаних садиб.
  У селах Покровська Багачка та Березняки впорядковано території навколо адмінприміщення, а також здійснено побілку дерев вапном.
Представники Ялосовецького старостату організували весняну толоку та прибрали території біля узбіч доріг, кладовищ, памя’тників загиблих воїнів у с.Кривці, с.Новоіваніка та пам’ятного знаку учасникам ЧАЕС у с.Кривці.
  У с.Хильківка Мусіївського старостинського округу здійснено прибирання по вулиці Шевченка. Зокрема здійснили вирубку порослі та очищення території від побутового сміття, опалого листя, чагарників, тощо.
  Закликаємо мешканців нашої громади долучитися до прибирань, щоб наше місто було чистим і охайним. Кожен може проявити ініціативу і привести до ладу своє подвір’я, прилеглу територію чи дитячий майданчик біля будинку.
 
Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]