Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

конкурсу хвилі підтримки переможців фонду радько участі жанна міні-грантів хорольської конкурсі агропромхолдингу астарта-київ» //surl міської кожен участь тренінг-програму перемогу
Тримаймо курс на незалежність! Єднаймося в спільній меті!
2023-09-27

27 вересня 2023 року в залі засідань Хорольської міської ради відбулося засідання у форматі круглого столу за участі представників аграрного сектору Хорольської громади, приватних підприємців, працівників міської ради та представника агропромхолдингу «Астарта-Київ».

Стартувала друга хвиля конкурсу міні-грантів «Курс на Незалежність 2.0».Проєкт реалізується з метою підтримки економічної спроможності малого та середнього бізнесу. Конкурс проводиться під егідою агропромхолдингу «Астарта-Київ», яку представляла Жанна Радько, за сприяння благодійного фонду "Повір у себе" та за фінансової підтримки німецького державного банку розвитку KFW (Kreditanstalt für Wiederaufbau).

Жанна Радько презентувала умови участі в конкурсі міні-грантів та розповіла про успішно реалізовані проєкти минулорічних переможців. Фізична особа-підприємець Станіслав Стасовський, який став переможцем першої хвилі конкурсу в 2022 році, поділився власним позитивним досвідом. Він закликав подати заявки на участь, пройти тренінг-програму та написати бізнес-план, які забезпечать перемогу в конкурсі на отримання солідного гранту.

У першій хвилі конкурсу загальна сума фонду грантової підтримки склала 720000 євро і кожен із 60-ти переможців отримав по 12000 євро. У другій хвилі розмір грошового фонду збільшився до 2000000 євро і кожен із 100 переможців має реальні шанси отримати по 20000 євро.

Поспішайте! Дедлайн подачі заявок: 12 жовтня 2023 року, 18:00 год.

Анкета учасника конкурсу грантів: http://surl.li/lmqck

Деталі – у Положенні: http://surl.li/loanz

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]