Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Сузір’я талантів хорольщини – 2022
2022-09-16

Не змінюючи добрим традиціям, на теренах Хорольшини проведено свято для обдарованих дітей. Дев’ятий рік поспіль на традиційному святі розуму, краси, ерудиції та спорту отримали нагородження кращі із кращих – здобувачі освіти навчальних закладів Хорольської міської ради та їх наставники.

16 вересня у глядацькому залі Хорольської гімназії міський голова Сергій Волошин, начальник відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради Ірина Штейнберг разом із помічниками провели церемонію нагороджень старанних, здібних і талановитих зірочок Хорольського краю – майбутньої еліти України.

На виконання Програми «Опікуємось освітою на 2021-2025 роки», ухваленої депутатами Хорольської міської ради 8 скликання, переможців Міжнародних, Всеукраїнських, обласних олімпіад, турнірів та конкурсів відзначено грошовими заохочувальними винагородами.

У плеяді обдарованих зірок Хорольщини сьогодні гордо прозвучали імена 54 обдарованих дітей. Серед них – призери і переможці різноманітних інтелектуальних, творчих і спортивних змагань в онлайн і офлайн форматах: наукових конкурсів для членів МАН, конкурсів учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» на честь Лесі Українки, конкурсів соціальної реклами читання у категорії «Буктрейлер», відеороликів, презентацій, інформаційних технологій, робототехніки, астрології, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, обласних математичних змагань ім. М.В. Остроградського, Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Країна Кобзаря», дистанційних фестиваль-конкурсів та багато-багато інших.

Окремим блоком нагородили 26 творчо обдарованих дітей, які проявили свої вмілі ручки на додаткових заняттях у гуртках ХЦДЮТ з образотворчого мистецтва, народної творчості, бісероплетіння, соломоплетіння, різблення по дереву, кераміки, оригамі, лялькового театрута та інших різновидів мистецтва. 45 представників спортивної еліти Хорольського краю також вдзначено грошовими винагородами за здобуті перемоги у Міжнародних, Всеукраїнських, обласних змаганнях та онлайн-заходах з різних видів спорту. На сцену запросили для вручення винагород і наставників дітей – 56 вчителів, які досягли успіхів разом зі своїми вихованцями у конкурсах Всеукраїнського рівня.

Уся гордість учителя в учнях, у зростанні посіяного ним насіння. А ми пишаємося нашими учнями та вчителями, які виховують гідне покоління української нації і прищеплюють кращі моральні, духовні й культурні чесноти.

Подальших успіхів і нових перемог нашим талантам задля щасливого життя під мирним небом України!      

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]