Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Сузір’я талантів хорольщини – 2022
2022-09-16

Не змінюючи добрим традиціям, на теренах Хорольшини проведено свято для обдарованих дітей. Дев’ятий рік поспіль на традиційному святі розуму, краси, ерудиції та спорту отримали нагородження кращі із кращих – здобувачі освіти навчальних закладів Хорольської міської ради та їх наставники.

16 вересня у глядацькому залі Хорольської гімназії міський голова Сергій Волошин, начальник відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради Ірина Штейнберг разом із помічниками провели церемонію нагороджень старанних, здібних і талановитих зірочок Хорольського краю – майбутньої еліти України.

На виконання Програми «Опікуємось освітою на 2021-2025 роки», ухваленої депутатами Хорольської міської ради 8 скликання, переможців Міжнародних, Всеукраїнських, обласних олімпіад, турнірів та конкурсів відзначено грошовими заохочувальними винагородами.

У плеяді обдарованих зірок Хорольщини сьогодні гордо прозвучали імена 54 обдарованих дітей. Серед них – призери і переможці різноманітних інтелектуальних, творчих і спортивних змагань в онлайн і офлайн форматах: наукових конкурсів для членів МАН, конкурсів учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» на честь Лесі Українки, конкурсів соціальної реклами читання у категорії «Буктрейлер», відеороликів, презентацій, інформаційних технологій, робототехніки, астрології, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, обласних математичних змагань ім. М.В. Остроградського, Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Країна Кобзаря», дистанційних фестиваль-конкурсів та багато-багато інших.

Окремим блоком нагородили 26 творчо обдарованих дітей, які проявили свої вмілі ручки на додаткових заняттях у гуртках ХЦДЮТ з образотворчого мистецтва, народної творчості, бісероплетіння, соломоплетіння, різблення по дереву, кераміки, оригамі, лялькового театрута та інших різновидів мистецтва. 45 представників спортивної еліти Хорольського краю також вдзначено грошовими винагородами за здобуті перемоги у Міжнародних, Всеукраїнських, обласних змаганнях та онлайн-заходах з різних видів спорту. На сцену запросили для вручення винагород і наставників дітей – 56 вчителів, які досягли успіхів разом зі своїми вихованцями у конкурсах Всеукраїнського рівня.

Уся гордість учителя в учнях, у зростанні посіяного ним насіння. А ми пишаємося нашими учнями та вчителями, які виховують гідне покоління української нації і прищеплюють кращі моральні, духовні й культурні чесноти.

Подальших успіхів і нових перемог нашим талантам задля щасливого життя під мирним небом України!      

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]