Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Стратегічний розвиток
2016-10-21

  З 17 по 21 жовтня Асоціація міст України в рамках проекту Пульс провела навчання Школи з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування. Навчання проводились у місті Запоріжжя експертами громадської організації «Волинський ресурсний центр». За результатами конкурсного відбору від Хорольської міської ради для участі в навчаннях делеговано представника в особі спеціаліста ІІ категорії відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Юлії Кожуріної.

У навчанні взяли участь представники міст, селищ та об’єднаних територіальних громад з Дніпровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Одеської, Полтавської, Черкаської і Чернігівської областей.

Відкриття Школи з проектного менеджменту розпочалося з доповіді виконавчого директора Запорізького регіонального відділення Асоціації міст України І.Бірюкова про роботу регіонального відділення, зокрема, в рамках проекту Пульс, особливості проходження децентралізаційної реформи в області та стан формування об’єднаних громад.

В ході навчання розглядалися типи проектів, джерела фінансування та особливості роботи з інвесторами, особливості роботи з ДФРР (Державним фондом регіонального розвитку). В тижневу програму навчання було включено вивчення всього проектного циклу:

- формулювання проектної ідеї;

- втілення проектної ідеї в проектній пропозиції;

- планування бюджету;

- розгортання проекту;

- впровадження проекту;

- звітування за реалізацію проекту;

- моніторинг результативності виконання.

Головна мета Школи з проектного менеджменту – сформувати у слухачів навички підготовки проектних пропозицій, спрямованих на розвиток громади, а також навчити їх управляти впровадженням проекту.

Учасники Школи визначені АМУ за конкурсом з числа посадових осіб, які займатимуться питаннями розвитку громад в перспективі. Очікується, що в результаті проведених навчань, учасницею від Хорольської міської ради буде розроблена концепція проектної пропозиції з розвитку територіальної громади міста.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]