Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської речей родин хорольської працівники обставинах життєвих опинилися спільно складних служб харчування іванівна хорольщини чимало миколаївна соціальних громади покоління піклує
Старше покоління піклується про найменших
2021-02-09

Громадська організація «Ветеран Хорола» на чолі з Галиною Козловою започаткувала благодійну акцію «Старше покоління піклується про найменших» з метою підтримки родин Хорольської міської територіальної громади, які опинилися у складних життєвих обставинах. Спільно із центром соціальних служб Хорольської міської ради, керівником якого призначено Наталію Бровко, вдалося започаткувати соціально-гуманітарний проєкт для допомоги соціально вразливим верствам населення. Як втілювали добру справу та скільки користі вона принесла – далі.

На теренах Хорольщини проживає чимало родин із дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах. Такими родинами опікується Центр соціальних служб Хорольської міської ради. Звичайно, різне можна почути на їх адресу, адже в кожного з них є різні – об’єктивні і суб’єктивні, причини. Але ми всі повинні бути милосердними до таких діток, які не винні, що зростають і виховуються в неналежних умовах. Часто в них немає найнеобхідніших речей і навіть продуктів харчування.

Хто, як не ми, – працівники навчальних закладів, дитячих садків, працівники органів місцевого самоврядування та всі небайдужі люди, потурбуються про них? У багатьох із нас, жителів громади, є багато речей, різних предметів, якими ми вже не користуємося, вони лежать без діла, але дуже стануть в нагоді для таких родин.

За час проведення акції були зібрані в місті та селах Хорольщини чимало корисних речей. Одяг, взуття, предмети домашнього вжитку: килими, доріжки, ковдри, простирадла, постільна білизна, штори, посуд, продукти харчування. Назвати всіх небайдужих душею у рамках цієї публікації неможливо. Однак хочеться відзначити найактивніших, котрі, не зважаючи на поважний вік, по кілька разів приносили такий корисний крам (це 12 осіб з числа ветеранів). Зокрема це Шоботенко Наталія Іванівна, Орендаренко Ольга Миколаївна з м.Хорол.

З щирим бажанням допомогти своїм землякам працювали і діловоди: Осіпова Лідія Іванівна (Ялосовецьке), Остапенко Леся Володимирівна (Клепачі), Ясько Людмила Борисівна (Тарасівка), Федоренко Валентина Сергіївна (Шишаки), Подать Яніна Володимирівна (Ковалі, Грушино), Сіряк Аліна Леонідівна (Штомпелівка), Гиря Олена Миколаївна (Покровська Багачка).

До кожної родини завітали працівники Центру спільно з діловодами. Вони завжди турбуються про долю своїх підопічних, знають про їх потреби та переживання. Завдяки їх плідній спільній співпраці усі зібрані речі вже знайшли нових щасливих власників.

Низький уклін всім Вам, добрі люди, хто відгукнувся, проявив милосердя до нашої малечі.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]