Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Спрощена система оподаткування
2023-04-25

Щодо змін у формі податкової декларації платників єдиного податку фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування обліку та звітності. Наказом Міністерства фінансів України від 24.11.2022 №394 внесено зміни до форми податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця.

Змінена форма податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця доповнена додатком 2 «Розрахунок загального мінімального податкового зобов’язання за податковий (звітний) рік», який подається фізичними особами - підприємцями - власниками, орендарями, користувачами на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, а також голови сімейних фермерських господарств, у тому числі щодо земельних ділянок, що належать членам такого сімейного фермерського господарства та використовуються таким сімейним фермерським господарством.

Розрахунок мінімального податкового зобов’язання такими платниками податків здійснюється у відповідності до вимог ст. 297-1 та ст. 38-1 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI із змінами та доповненнями. 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]