Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Спортивні змагання серед громад Полтавської області
2021-05-24

Фізична культура і спорт – це та сфера життя людей в громадах, яка зміцнює тіло, загартовує дух, сприяє розвитку фізичної досконалості, згуртовує за інтересом до здорового способу життя та активного дозвілля. У Хорольській міській громаді різновікові категорії населення активно долучаються до занять спортом і регулярно проводяться змагання з різних видів спорту.

22 травня 2021 року за підтримки Хорольської міської ради та організацією Територіальної організації ГО Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» у Полтавській області відбулися змагання з міні-футболу та настільного тенісу.  Хорол приймав учасників змагань з різних куточків регіону: Полтавського, Кременчуцького, Миргородського районів, Лохвицької, Лубенської, Козельщинської, Гребінківської, Машівської та Хорольської територіальних громад. Активну участь у проведенні й організації змагань взяв керівник місцевого осередку "Колос" Микола Степанович Мальченко.

В обласному чемпіонаті з міні-футболу змагалися ветерани 50-ти років і старше. За підсумками напруженої та емоційної гри перше місце в турнірній таблиці зайняла команда з Кременчуцьеого району, набравши 9 очків. Збірна команда Полтавського району із здобутими 6 балами зайняла друге місце, а команда Лохвицької територіальної громади з 4-ма балами – третє. Наші земляки з одним балом поступилися трійці переможців та командам Миргородського району, Лубенської та Козельщинської територіальних громад. Хорольська громада в загальному заліку змагань з міні-футболу зайнята сьоме місце із дев’яти.

У змаганнях з настільного тенісу за першість боролися юнаки та дівчата 2005 року народження (16-ти років) і старше. Змагалося також 9 команд, серед яких перше місце посіли тенісисти Кобеляцької територіальної громади, друге – Коломацької і третє – Миргородської. Хорольська громада поступилася трійці переможців та Лохвицькій громаді, зайнявши п’яте місце у загальній турнірній таблиці.

Вітаємо переможців та всіх учасників змагань! Бажаємо всім спортсменам нових перемог, незгасаючої жаги до занять спортом, наснаги та нових досягнень, а організаторам – ентузіазму та нових видовищних спортивних заходів, як і цього разу.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]