Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Спортивні змагання серед громад Полтавської області
2021-05-24

Фізична культура і спорт – це та сфера життя людей в громадах, яка зміцнює тіло, загартовує дух, сприяє розвитку фізичної досконалості, згуртовує за інтересом до здорового способу життя та активного дозвілля. У Хорольській міській громаді різновікові категорії населення активно долучаються до занять спортом і регулярно проводяться змагання з різних видів спорту.

22 травня 2021 року за підтримки Хорольської міської ради та організацією Територіальної організації ГО Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» у Полтавській області відбулися змагання з міні-футболу та настільного тенісу.  Хорол приймав учасників змагань з різних куточків регіону: Полтавського, Кременчуцького, Миргородського районів, Лохвицької, Лубенської, Козельщинської, Гребінківської, Машівської та Хорольської територіальних громад. Активну участь у проведенні й організації змагань взяв керівник місцевого осередку "Колос" Микола Степанович Мальченко.

В обласному чемпіонаті з міні-футболу змагалися ветерани 50-ти років і старше. За підсумками напруженої та емоційної гри перше місце в турнірній таблиці зайняла команда з Кременчуцьеого району, набравши 9 очків. Збірна команда Полтавського району із здобутими 6 балами зайняла друге місце, а команда Лохвицької територіальної громади з 4-ма балами – третє. Наші земляки з одним балом поступилися трійці переможців та командам Миргородського району, Лубенської та Козельщинської територіальних громад. Хорольська громада в загальному заліку змагань з міні-футболу зайнята сьоме місце із дев’яти.

У змаганнях з настільного тенісу за першість боролися юнаки та дівчата 2005 року народження (16-ти років) і старше. Змагалося також 9 команд, серед яких перше місце посіли тенісисти Кобеляцької територіальної громади, друге – Коломацької і третє – Миргородської. Хорольська громада поступилася трійці переможців та Лохвицькій громаді, зайнявши п’яте місце у загальній турнірній таблиці.

Вітаємо переможців та всіх учасників змагань! Бажаємо всім спортсменам нових перемог, незгасаючої жаги до занять спортом, наснаги та нових досягнень, а організаторам – ентузіазму та нових видовищних спортивних заходів, як і цього разу.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]