Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

кемпо-куміте лайт-контакт v/vii змагань бійців голова хорольської кемпо-карате вихованців савін кобудо світу міської дацюк висловлює міський подяку апарату корпусу
Спортивні перемоги
2016-04-25

  У місті Харкові з 22 по 23 квітня 2016 року проходив Відкритий чемпіонат світу з кемпо-карате і кобудо. До участі в чемпіонаті команду бійців підготував Савін О.К. – тренер-викладач відділення кікбоксингу при Хорольській районній дитячо-юнацькій спортивній школі Хорольської районної ради Полтавської області, голова Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради, кандидат у майстри спорту з традиційного карате.

Савін О.К. є флагманом у вихованні справжніх бійців так як результатом його професійного підходу до тренувань своїх вихованців є відмінні результати змагань не лише на районному, обласному і всеукраїнському, а й на світовому рівні.

Турнірна таблиця

результатів Відкритого чемпіонату світу з кемпо-карате та кобудо

п/п

П.І.Б. учасника змагань

Рік народж.

Вагова категорія

Напрямки змагань

Зайняте місце

1

Крат Максим

2002

55

Кемпо-куміте

І

2

Дрозд Сергій

2003

55

Кемпо-куміте

Лайт-контакт

I

3

Дацюк Артем

2002

40

Кемпо-куміте

ІІ

Лайт-контакт

I

4

Дацюк Артур

2007

22

Кемпо-куміте

ІІ

5

Брижко Віктор

2004

35

Кемпо-куміте

ІV

Лайт-контакт

ІІI

6

Верхоланцев Владислав

2004

40

Кемпо-куміте

V/VII

Лайт-контакт

V/VII

7

Мірошніченко Олександр

2005

35

Кемпо-куміте

V/VII

Лайт-контакт

V/VII

  Міський голова Волошин С.М. від себе особисто, а також від депутатського корпусу і апарату міської ради висловлює подяку Савіну О.К. за високий професіоналізм у спортивно-масовій роботі, зважений особистісно-орієнтований підхід в практичній, організаційно-методичній підготовці вихованців. Бажаємо нашим спортсменам та їх наставникам життєвої наснаги, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень і досягнень, значних перемог на вершині спортивного Олімпу!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]