Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської міська хорольської засідання здоров’я медичної закладу громад хорольська лікарні допомоги охорони сусідніх послуги діяльності керівники робіт ремонтних спільне
Спільне виїзне засідання 5-ти постійних комісій Хорольської міської ради
2023-05-29

Напередодні пленарного засідання 43-ої сесії Хорольської міської ради VIII скликання, що заплановано на 31 травня, відбулося спільне засідання комісій. За ініціативи депутата Полтавської обласної ради, головного лікаря КНП «Хорольська міська лікарня» Михайла Винограда засідання відбулося у залі засідань поліклінічного корпусу. Перед розглядом питань порядку денного, що вносяться на розгляд чергової сесії, головний лікар провів ознайомчий екскурс по території лікарні.

Хорольська міська лікарня є закладом охорони здоров’я, що надає послуги вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги мешканцям Хорольської та сусідніх громад у порядку та на умовах, встановлених законодавством України про охорону здоров’я та Статуту закладу. Пріоритетними напрямками діяльності міської лікарні передусім є забезпечення доступної та якісної медичної допомоги для кожного, підвищення рівня задоволеності пацієнта обслуговуванням медичним персоналом, впровадження нових сучасних технологій та методів лікування.

З метою створення належних умов професійної діяльності медичних працівників та підвищення якості надання медичних послуг населенню Михайло Виноград, як очільник закладу, ефективний управлінець  і дбайливий господар, намагається залучити якомога більше джерел фінансування. Залучено чимало інвестицій у медицину від небайдужих доброчинців, аби покращити матеріально-технічну базу закладу. Зокрема, для проведення комплексу ремонтних робіт долучалися депутати Полтавської обласної ради Олег Баканов та Фахраддін Мухтаров, керівники ПрАТ «Хорольський механічний завод» – Михайло Міщенко, СТОВ «Перемога» – Анатолій Пасюта та інші керівники місцевих підприємств різних форм власності.

У рамках реалізації комплексної Програми розвитку та підтримки КНП «Хорольська міська лікарня» з бюджету громади виділяються кошти на енергоносії, медикаменти, паливно-мастильні матеріали, придбання медичного обладнання, поточний та капітальний ремонт, тощо.

У ході огляду неврологічного, дитячого, терапевтичного відділень, ординаторської, лабораторії та укриття міської лікарні делегація міської ради оглянула об’єми виконаних ремонтних робіт та оцінила позитивні зміни в їх облаштуванні.

Розвиток медичної сфери та виведення її на новий якісний рівень – одне із основних стратегічних завдань для громад в умовах децентралізації влади, тож міська рада налагоджує тісну співпрацю та взаємодію з муніципальними закладами охорони здоров’я. Кожен мешканець Хорольської та сусідніх громад, незалежно від того, живе він у місті чи в селі, має можливість отримати необхідні медичні послуги в цілодобовому режимі – швидко, якісно й доступно!

 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]