Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

втрати життя -річну іванівну олександр добра нашої російської україни цього любові нього отримав світла воїном несумісні герой вистачало батьків
Спалахнув благородний вогонь української ненависті
2023-03-10

Зростаючі втрати призводять до страшного напруження сил на східних фронтових рубежах нашої держави. У цій клятій війні гине еліта нашої нації, кращі сини України, серед яких опинився на щиті і наш земляк із с.Покровська Багачка – Скрипніченко Олександр Сергійович.

Не вистачає сліз і сил, щоб прийняти і пережити біль втрати.

Виникає неприхована лють і ненависть до ворожої російської орди, яка чорною чумою увірвалася в наш дім і принесла з собою смерть, згарища й руїни. По всьому фронту точаться запеклі бої, у яких за нашу свободу і вільне життя гинуть справжні патріоти.

6 березня 2023 року поблизу населеного пункту Новоселівка Краматорського р-ну Донецької обл., при відсічі та стримуванні збройної агресії російської федерації проти України, поповнив ряди благословенного Небесного воїнства розвідник-кулеметник 3 групи 2 роти 1 загону спеціального призначення 71-ої окремої єгерської бригади у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ. Наш Герой отримав несумісні з життям поранення під час виконання бойового завдання.

На злеті життя здичавілі окупанти обірвали всі плани і мрії Олександра. У нашій пам’яті він навічно залишиться 33-річним молодим Воїном світла і добра. Цього добра і любові у нього вистачало на всіх. Олександр поважав і шанував своїх батьків – Людмилу Іванівну і Сергія Олександровича, опікався молодшим братом Вадимом Сергійовичем, любив і обожнював кохану дружину Анастасію Іванівну та трьох діток – 10-річного Ростислава, 9-річну Світланку і 7-річну Катрусю. Розділяємо біль згорьованої рідні, близьких, друзів та висловлюємо щиросердні співчуття.

Рани непоправної втрати не загояться, але жертва ціною в життя не буде марною. Ніколи не пробачимо! 

Про дату та час траурної церемонії прощання буде повідомлено додатково.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]