Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Соціальне підприємництво: візьміть участь та виграйте грант на власну справу
2024-05-29
Можливість отримати фінансування на реалізацію своєї ідеї та безкоштовне навчання з соціального підприємництва: Impactpreneurship 2.0 стартує вже в червні. Візьміть участь та виграйте 45000$. Як започатковувати соціальні підприємництва та систематизувати бізнес-процеси учасники/-ці програми “Impactpreneurship 2.0” від інтерактивної навчальної платформи FUNdraiser детально вивчатимуть протягом 12 модулів.

Програма відкрита для всіх бажаючих створити та розвивати соціальне підприємництва, в тому числи для: підприємців-початківців (чий бізнес працює 1-2 роки), жінок, ВПО, ветеранів/-ок, ветеранів/-ок із інвалідністю, українців/-ок віком від 14 до 35 років.

Кандидати обов'язково мають проживати на території 12 областей, зокрема Полтавської, та організувати підприємство у своєму регіоні.

Анкети приймаються до 31 травня 2024 року.

Подати заявку можна за посиланням: http://surl.li/uapdd

Переможці отримають фінансування для реалізації проєкту – загальна сума 45 000$ та підтримку менторів/-ок впродовж 3-х місяців після завершення занять.

За 3 місяці учасники/-ниці дізнаються що таке соціальне підприємництво, а також:

  •  побудують бізнес-модель свого проєкту;
  •  навчаться аналізувати ринок;
  •  систематизовувати процеси;
  •  прокачають стратегічне мислення;
  •  дізнаються більше про можливості залучення грантових коштів;
  •  сформулюють стратегію використання PR-інструментів та багато-багато іншого.

Створити соціальне підприємництво чи започаткувати соціальну ініціативу для розвитку власної справи може кожен!

Ініціативу «Курс із соціального підприємництва "Impactpreneurship" на платформі FUNdraiser» реалізує ГО «Міжнародна агенція змін» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки урядів Данії та Нідерландів та фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]