Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Служба у справах дітей інформує
2022-09-22

20 вересня 2022 року  під головуванням заступника міського голови Валентина Місніченка, за участю працівників служби у справах дітей, центру соціальних служб, відділу соціального захисту населення міської ради, старост, фахівців із соціальної роботи, працівників відділення №2 Лубенського РВ поліції, членів Координаційної ради Хорольської міської ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашнього насильства і торгівлі людьми на місцевому рівні проведено робочу нараду.

Метою робочої зустрічі було підбиття підсумків про проведення спільних моніторингових візитів до сімей, які перебувають в складних  життєвих обставинах.

Обстеження проведені на  виконання доручення заступника начальника Полтавської ОВА Катерини Рижиченко, дані на нараді щодо протидії домашньому насильству та жорстокому поводженню з дітьми. Виїзди здійснювалися із залученням старост, працівників  центру соціальних служб, відділу соціального захисту населення, сектору превенції Лубенського РВП. Всього обстежено 19 сімей, у яких виховується 48 дітей. Всі ці сім’ї уже перебувають на обліку в центрі соціальних служб Хорольської міської ради, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Причини СЖО різні: ухиляння від виконання батьківських обов’язків, безробіття, зловживання спиртними напоями, низький рівень навичок ведення домашнього господарства.

За результатами проведених обстежень  два питання щодо неналежного виконання  батьками батьківських обов’язків уже розглянуто на засіданні комісії з питань захисту прав дитини 19 вересня. 6 дітей взято на облік служби у справах дітей, як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах, батьки яких ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

Підготовлено два проєкти рішень виконавчого комітету Хорольської міської ради щодо надання  центром соціальних служб соціальних послуг таким сім’ям. Дітей, які виховуються у сім’ях, де є ризик вчинення відносно них насильства та жорстокого поводження, на території громади  не виявлено.

За результатами проведеної наради прийняті доручення, які будуть направлені виконавцям для відповідного реагування.

 

Начльник служби у справах дітей

Наталія ГАВРИЛЕНКО

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]