Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Син полеглого Героя Левченка Романа отримав високу нагороду батька. На жаль, посмертно.
2024-08-22

Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України» від 30 квітня 2024 року №255 посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня нашого земляка-військовослужбовця ЗСУ Левченка Романа Володимировича. Високу державну нагороду за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку вручили його сину – Антону Левченку.

Лаконічна церемонія вручення нагороди відбулася в приміщенні міської ради за участі представників місцевої влади – заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Місніченка, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Галини Козлової та начальника відділу рекрутингу першого відділу Лубенського РТЦК та СП, майора Сергія Мащенка.

Роман Володимирович став на захист Батьківщини ще з 2014 року і свідченням його вірності військовій присязі та бойової відваги є нагрудний знак «Учасник АТО». 25 лютого 2022 року був призваний по мобілізації, як досвідчений боєць і знавець військової справи. Солдат, водій-санітар медичного пункту 2-го аеромобільного батальйону 81-ої окремої аеромобільної бригади  – військового з’єднання у складі Десантно-штурмових військ Збройних Сил України Роман Левченко загинув під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини. Залишався вірним сином України до останньої фатальної миті, коли ворожий снаряд поцілив у його евакуаційний бронетранспортер. Роман Володимирович гідно і з честю виконав свій конституційний і військовий обов’язок, як покликала його совість справжнього чоловіка і зобов'язала присяга. З 11 березня 2023 року вважався зниклим березня і лише через 7 місяців невідомості та проходження експертизи ДНК для ідентифікації Захисник повернувся «на щиті» в рідний Хорол на вічний спочинок. Захоронили Героя 4 листопада 2023 року на Алеї Слави міського цвинтаря у ряду відважних і мужніх Героїв-захисників нашої Хорольської громади.

Пишаємося та віддаємо шану славному подвигу Героя Романа, якого заслужено відзначено високою державною нагородою. Нехай пам'ять про нього житиме віками, а жертовність у російсько-українській війні не буде марною і приведе до відновлення миру на рідній землі. Щирі співчуття рідним, близьким, колегам і тим, хто залишив теплі спогади про Воїна Романа. Вічна пам'ять і невмируща слава Героям!

Більш детально про цивільне і військове життя Романа Володимировича:

http://surl.li/ggvopo

 

Оголошення
     
Повідомлення про засідання виконавчого комітету

20 серпня 2024 року о 14:00 год. відбудеться тринадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
     
Повідомлення про відкриті торги

Виконавчий комітет Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить відкриті торги з особливостями з метою закупівлі послуг 

Дерева паливні з твердих порід

Код ДК 021:2015 - 03410000-7 – Деревина

     
     
Повідомлення про засідання молодіжної ради

31 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться друге чергове засідання молодіжної ради при  Хорольської міській раді за адресою: м.Хорол,вул. Небесної Сотні, 33.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]