Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

мікро- розвитку підприємств країни країн важливість громади бажаю підприємництва середніх економіки підприємці малих середнього малого перешкоди рішучими долати впевнено смі
Шановні приватні підприємці, представники малого та середнього бізнесу!
2022-06-27

День мікро-, малих та середніх підприємств встановлено Резолюцією Асамблеї від 6 квітня 2017 року. П’ять років поспіль, 27 червня, вітчизняні підприємці відмічають це свято. Його мета – підкреслити важливу роль мікро-, малих і середніх підприємств у економіці й розвитку будь-якої країни. До категорії таких  підприємств відносяться ті, у яких, як правило, задіяно не більше 250 чоловік. Саме вони є основою економіки більшості країн і відіграють ключову роль у країнах, що розвиваються. 

Визнаючи важливість принципів відповідального підприємництва, ООН пропонує заохочувати «вихід з тіні», добросовісно сплачувати податки, забезпечувати доступ підприємствам до інвестицій та пільгового кредитування, розвивати міжнародне співробітництво між мікро-, малими і середніми підприємствами різних країн.

Розуміючи важливість підприємництва і приватної ініціативи у забезпеченні сталого місцевого економічного розвитку, висловлюю щиру вдячність представникам мікро-, малого і середнього бізнесу Хорольської міської територіальної громади за активну позицію та наполегливу працю! Незважаючи на труднощі в період воєнного стану, бажаю впевнено й сміливо долати перешкоди, бути рішучими та наполегливими, працювати на благо громади, країни, забезпечуючи своєю діяльністю успішне виконання стратегічно важливих завдань для розвитку економіки.

Бажаю Вам втілення нових бізнес-проектів, реалізації креативних ідей, постійного вдосконалення та подальших успіхів у підприємницькій діяльності! Здоров’я міцного, родинного благополуччя і нехай Ваше життя буде довгим і щасливим під мирним небом України! 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]