Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ветеринарної україни здоров’я медицини залежить наполегливий дякую вкрай покоління важливий добре нехай труд! молодого української якість безпечність також продукції споживає
Шановні працівники ветеринарної медицини! Ветерани галузі!
2024-08-11

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини України. Сьогодні, 11 серпня, особливий для співтовариства ветеринарів день, який нагадує суспільству про важливість цієї професії. Своєю працею Ви піклуєтеся про нашу громаду, про державу, український бізнес, дбаєте про галузь ветеринарної медицини, епізоотичну ситуацію, продовольчу безпеку і, зрештою, про благополуччя кожного конкретного громадянина України.

Ваша праця непроста і надзвичайно відповідальна. Бо саме від Вашої фахової компетентності залежить здоров’я тварин, а також безпечність та якість продукції, яку всі ми споживаємо. А відтак, від Вас залежить і здоров’я української нації, молодого покоління. Щиро дякую Вам за ваш наполегливий і вкрай важливий труд! Нехай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!

Міцного Вам здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, достатку і нових професійних здобутків на благо України під її мирним небом!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]