Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Шановні працівники ветеринарної медицини! Ветерани галузі!
2023-08-13

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини України. Сьогодні, 14 серпня, особливий для спільноти ветеринарів день, який нагадує суспільству про важливість цієї професії. Бути ветеринаром – не просто професія, а покликання. Не кожному дано знайти підхід до тварин, не кожен може їх любити й піклуватися з щирим серцем та душевною добротою.

Своєю працею ветеринари піклуються про галузь ветеринарної медицини, епізоотичну ситуацію, продовольчу безпеку і, зрештою, про благополуччя кожного конкретного громадянина громади й України.

Праця представників ветеринарної медицини непроста і надзвичайно відповідальна, адже від фахової компетентності залежить здоров’я тварин, безпечність та якість продукції, яку всі ми споживаємо. Відтак, від рівня професійної майстерності ветеринарів залежить і здоров’я української нації, молодого покоління.

Щиро дякую працівникам і ветеранам ветеринарної галузі за наполегливий і вкрай важливий труд! Нехай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!

Прийміть найтепліші привітання з нагоди Вашого професійного свята з побажанням міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, достатку і нових професійних здобутків на благо нашої громади та України під її мирним небом!

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]