Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

торгівлі громади праця участь товарів працівники справу торгівельної представників роботи свята професійного нагоди відзначити малого господарювання беруть суб’єктів бізнесу
Шановні працівники, ветерани сфери торгівельної діяльності!
2024-07-29

Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників торгівлі. Раніше в цей день адресувалися вітання ще й працівникам побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства. Нині це професійне свято відзначають в останню неділю липня всі субʼєкти торгівельної діяльності, чия праця повʼязана з матеріально-технічним постачанням та збутом різних груп товарів.

Ваша праця – це вміння глобально і гнучко мислити, організовувати справу, забезпечувати процес торгівлі матеріальними і людськими ресурсами, враховувати ризики і вигравати. Одним словом – це мистецтво і вроджений талант. Ваша щоденна праця спрямована на благо кожного мешканця громади й країни, разом ви робите дуже потрібну справу. Працівники торгівлі найенергійніші, вашу копітку працю неможливо не помітити, бо вона важлива і непроста.

Ви виконуєте корисну та необхідну роботу, берете активну участь у розвитку та житті громади, є благодійниками та меценатами. Тож прийміть слова вдячності за розуміння, компетентність, підприємницький дух, креативні ідеї та високі стандарти в роботи.

З нагоди професійного свята хочу відзначити усіх представників великого, середнього та малого бізнесу, суб’єктів господарювання, які беруть участь у постачанні товарів і послуг, речей першої необхідності мешканцям Хорольської громади, внутрішньо переміщеним особам, Силам оборони та ЗСУ. Нехай і надалі Ваші старання приносять бажані результати й задоволення, а споживачам – радість та користь. Миру всім нам на рідній землі, удачі, добра, злагоди і всіх життєвих гараздів!

 

 

З повагою, міський голова – Сергій ВОЛОШИН
   

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]