Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

життя здоров’я медиків медика медичних людей чудова нагода халатах! білих дорогі лицарі подякувати волошин зичимо великого працю невтомну сумлінну захисниці
Шановні працівники та ветерани медичної галузі Хорольської міської територіальної громади!
2024-07-29

З минулого року святкування Дня медичних працівників установлено 27 липня згідно з Указом Президента України від 13.06.2023 №327/2023. І хоч в реаліях сьогодення атмосфера урочистостей не дуже радісна, але вклад медиків у боротьбу за життя і здоров’я людей має неабияку вагу й заслуговує на увагу та шану в такий особливий день.

В умовах воєнного стану професія медика довела свою особливу важливість, адже здоров’я і життя людини – найвища цінність.

Цю професію обирають лише за покликом душі, бо лише людина з великим добрим серцем здатна присвятити своє життя медицині, віддати всі свої знання, практично весь свій час та всі свої сили благородній справі – збереженню здоров’я та спасінню життя людей. За період війни ми були свідками багатьох історій про героїчні подвиги військових медиків та лікарів медичних закладів, які подарували шанс на життя не одному захиснику і захисниці.

Дорогі наші лицарі в білих халатах! День медика – чудова нагода ще раз подякувати Вам за сумлінну та невтомну працю. Щиро зичимо Вам великого людського щастя, доброго здоров'я, відмінного самопочуття, благополуччя і родинного затишку, а головне – мирного українського неба, безпеки і спокою. Нехай найвищим успіхом у Вашій професійній діяльності буде щира людська вдячність, визнання й повага.

 


  З повагою, міський голова – Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]